Motionsløb i Måløv
Måløvløbet.jpg
Det er ottende gang, Måløvløbet afvikles, hvor det er muligt at løbe 2,5 eller 10 kilometer gennem Måløv og omegn. Foto: Privatfoto
løb Lørdag den 27. august er det tid til at støve løbeskoene af til den ottende udgave af Måløvløbet, når starten går klokken 11. Løbet er for både børn og voksne, trænede som utrænede med distancer på 2,5 eller 10 kilometer.

Tilmeldingen forgår i Kulturhus Måløv, men det er også muligt at eftertilmelde sig på lørdag før løbet, der starter på Liljevangsvej ved den lille bro. Der er fælles opvarmning med terapeuterne Mette Bjørneboe og Heidi Lorentzen fra Den Kloge Krop før startskuddet.

Der bliver ingen officiel tidstagning, så hvis man vil have taget tid på sit løb, må man selv holde øje med det. Det er gratis at deltage, man tilmelder sig til i Kulturhus Måløv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *