Mere oplysning og debat om handicap
cafémøder Danske Handicaporganisationer (DH) i Ballerup ønsker, at etablere et handicappolitisk oplysnings- og debatforum.

Danske Handicaporganisationer (DH) i Ballerup ønsker, at etablere et handicappolitisk oplysnings- og debatforum, hvor alle borgere kan få en større indsigt og forståelse for de livsvilkår og muligheder, handicappede oplever i Ballerup Kommune. Derfor arrangerer de som noget nyt cafémøder for alle interesserede.

»Det er tanken, at der ved hvert cafémøde skal være foredrag, korte indlæg og debatter, fx om de nyeste handicappolitiske lovændringer, om hjælpemidler, hjemmehjælp, om tilgængelighed osv. Og så skal vi selvfølgelig også være tid til hyggesnak, og netværksdannelse på tværs af handicap og interesser,« forklarer formand for DH-Ballerup, Kent Grimm Thornberg.

Cafémøderne afholdes den anden mandag i hver måned, første gang den 12. september klokken 19-21 på Ballerup Bibliotek, hvor oplægsholder vil være formand for Social- og Sundhedsudvalget Lolan Marianne Ottesen.

Alle der deltager i cafémøderne vil have mulighed for at få indflydelse på, hvad der fremadrettet skal ske på de månedlige møder. Hvis man vil vide mere eller har ideer og forslag til cafémøderne kan man kontakte Kent Grimm Thornberg på telefon 40 64 02 85 eller Ella Frederiksen på 22 38 47 05.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *