Marcus Helligkilde udtaget til VM
golf-elite-foto-das-büro-og-DGU-copy.jpg
Dansk Golf Union har udtaget de seks danskere, der skal forsvare Danmark ved VM i næste måned. Foto: Das Büro/DGU
Golf Seks unge, talentfulde golfspillere rejser til september til Mexico for at repræsentere Danmark ved VM i golf. Blandt dem er 19-årige Marcus Helligkilde fra Smørum Golfklub.

Han og de fem øvrige danskere tager hul på mesterskaberne den 14. september – først er det kvindernes tur og ugen efter herrerne.

VM finder sted ved Cancún på Yucatán-halvøen i Mexico og herrernes VM bærer navnet ’Eisenhower Trophy’ og spilles på Iberostar Playa Paraiso Golf Club.

»Længe før disse hold blev udtaget, aftalte vi med Team Danmark, at vi ville gå efter placeringer blandt de otte bedste. Det er ambitiøst, men stadigvæk realistisk. Nu må damerne slå mig eller lade køllerne tale, men herrerne har nok den største mulighed for at opnå en topplacering, idet alle tre herrer ligger højt på amatørernes verdensrangliste, WAGR,« siger Claus Mølholm, der er elitechef i Dansk Golf Union.

De danske herrer kommer til Mexico med gode vibrationer i kroppen, da de alle tre var med til at hente bronzemedaljer hjem fra EM i juli måned

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *