Ledøje-Smørum Tennis gør det igen
tennis Ambitionsniveauet er højt i Ledøje-Smørum Tennisklub. I år lykkes det klubbens to seniorhold at vinde deres puljer og dermed rykke op i serie 1 til næste år.

Dameholdet, bestående af Louise Lentz, Ida Sørensen og Natasha Manleen Kaur Singh, vandt deres sidste holdkamp over Vallensbæk 2-1. Da Rødøvre samtidig tabte deres kamp mod Holte, stod det klart, at LST vandt puljen med 10 point, fire vundne og kun én tabt kamp. Andenpladen gik til Vallensbæk.

Hos herrerne var det en ren finalematch, da både LST og Haarlev var ubesejret inden deres indbyrdes kamp. Holdet består af Kevin Bengtsson, Laurits Sørensen, Thomas Lindegaard, Per Hansen og Sune Bisgaard. De var på forhånd et point efter Haarlev i tabellen, så det krævede mindst en 4-2 sejr. Efter de fire singlekampe stod det 3-1 til LST, så de skulle vinde den ene herredouble.

Holdet vandt begge herredoubler og en samlet sejr over Haarlev på 5-1. De kan samtidig bryste sig af, stadigvæk at være ubesejrede. Lørdag den 3. september skal holdet op imod puljens anden vinder, Hareskov-Værløse Tennisklub, om seriefinalen. Oprykningen er dog sikret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *