Karateelever på sommerstævne
karate.jpg
Elever fra Jokokan Ballerup lavede opvisning i Iaijutsu med samuraisværd. Foto: privatfoto
karate Elever, forældre og træneren fra Jokokan Ballerup Karateskole har netop været til sommerstævne sammen med medlemmerne fra de andre karateskoler under Shindenkan Danmark.

Sommerstævnet er to-delt. Først er der træning, dernæst graduering. I år havde Yamana-Itotani Sensei tilrettelagt en spændende og alsidig træning i ’KataFIT’, som er udviklet til at øge elevernes fysiske form og velvære, samtidig med der lægges vægt på forståelsen af de udvalgte øvelser, korrekt udførsel, åndedrættet og selve sammenhængen.

Efter alle var kommet gennem de lidt nervepirrende gradueringer, hvor de blev testet i kendt og nyt stof, kunne alle fra Jokokan Ballerup ånde lettet, idet Kimu Sensei godkendte alles indsats og kunnen. Årets graduering bød på flere sortbælte-gradueringer, bland andet blev Viktoria Shishu gradueret 1. Dan. En stor gevinst for klubben var også Anette og Sophie som begge havde gjort sig fortjent til 2. kyu og instruktør, blev gradueret til brunt bælte men en streg efter en virkelig flot indsats.

En del af Jokokan Ballerup Karateskoles elever havde over flere måneder deltaget i våbenkurset, Iaijutsu som er hurtig træk med samurai sværd og skulle sammen med de andre skoler laver opvisning og kompetence graduering foran mere end 300 deltagere og tilskuere.

Alt i alt blev det en rigtig god afslutning på årets træning. Hvis man vil vide mere om Jokokan Ballerup, kan man se: www.jokokan.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *