Jonstrup jazzede løs
Jonstrup-Jazz-Festival-fotograf-mortenhermansen-9.jpg
Den 21. jazzfestival løb af stabelen i weekenden. Foto: Morten Hermansen
musik I weekenden var der jazzfestival i Jonstrup med masser af skøn musik og underholdning for store og små.

Tre dages jazzfest på Jonstrup Gl. Seminarium er overstået, og efter en enestående afslutning med Cæcilie Norby er der store forventninger til næste års festival.

Tilbagemeldingerne har været gode og navne som Brazzflavour, Lasse Boogie Jensen, Kjell Gustavssons R&B Orchestra og Tribute to Svend Asmussen var de orkestre der skabte den gode stemning på festivalpladsen.

Der var glade mennesker i alle aldre og engagerede orkestre, selv om vejret var lidt blandet. Den gode stemning blev ikke ødelagt af en kølig aften og et par regnbyger, men kunne måske mærkes på deltagelsen fredag og lørdag – det blev dog så rigeligt opvejet af søndagens smukke sensommer dag, hvor der var fuldt hus på pladsen.

Herunder flere billeder fra Morten Hermansen:

Jonstrup-Jazz-Festival-fotograf-mortenhermansen-(1) Jonstrup-Jazz-Festival-fotograf-mortenhermansen-(2) Jonstrup-Jazz-Festival-fotograf-mortenhermansen-(3) Jonstrup-Jazz-Festival-fotograf-mortenhermansen-(4) Jonstrup-Jazz-Festival-fotograf-mortenhermansen-(5) Jonstrup-Jazz-Festival-fotograf-mortenhermansen-(6) Jonstrup-Jazz-Festival-fotograf-mortenhermansen-(7) Jonstrup-Jazz-Festival-fotograf-mortenhermansen-(8) Jonstrup-Jazz-Festival-fotograf-mortenhermansen-(10) Jonstrup-Jazz-Festival-fotograf-mortenhermansen-(11) Jonstrup-Jazz-Festival-fotograf-mortenhermansen-(12) Jonstrup-Jazz-Festival-fotograf-mortenhermansen-(13) Jonstrup-Jazz-Festival-fotograf-mortenhermansen-(14)

1 kommentar om “Jonstrup jazzede løs”

  1. Stig samson naur siger:

    Hej
    Lige til orientering er vi, WonderBrazz som er afbilledet øverst, ikke nævnt ved navn i artiklen.

    Mvh
    Stig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *