Idylliske sommeraftner?
debat En skøn fredag aften den 22. juli klokken 18 startede Hede Danmark/Ballerup Kommune græsslåning med traktor af et meget stort areal mellem plejecentret Sønderhaven, S-togsarealet ved Måløv Station og Smørumvang. Madro og samtale var en by i Rusland. En trist oplevelse på en af de få dejlige sommeraftner i Danmark. Relaterede nyheder Ingen relaterede nyheder

En skøn fredag aften den 22. juli klokken 18 startede Hede Danmark/Ballerup Kommune græsslåning med traktor af et meget stort areal mellem plejecentret Sønderhaven, S-togsarealet ved Måløv Station og Smørumvang.

Madro og samtale var en by i Rusland. En trist oplevelse på en af de få dejlige sommeraftner i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *