Hovsa-hul i nylagt asfalt
vejarbejde-ny-cykelsti-copy.jpg
Et nyt hul midt i den nyanlagte asfalt. Det er rigtig uheldigt, men altså nødvendigt. Foto: Per Flygare Sloth
Vejarbejde Nylagt asfalt på cykelstien blev gravet op igen efter en uge.

Det skulle være så dejligt at komme ud at cykle på den nyanlagte cykelsti ved Frederikssundsvej/Ballerup Byvej og Ballerup Bladets læser, Per Flygare Sloth, satte sig på sin cykel for at nyde turen.

Men glæden blev kort. Cykelstien var færdiganlagt den 1. august og den 8. august var et stykke mellem Smørum Parkvej og Hold-an Vej igen gravet op. Altså en uge var der en ny cykelsti at køre på.

Det groteske scenarie fik Per Flygare Sloth til at skrive et meget undrende læserbrev til avisen og spørge, hvordan noget kan planlægges så dårligt. Efter at have været i dårlig stand rigtig længe, blev en nyanlagt cykelsti ødelagt af gravearbejde blot en uge efter.

Men det var desværre helt nødvendigt, lyder det fra formanden for Teknik- og Miljøudvalget, Helle Tiedemann.

»Det er ikke Ballerup Kommune, men derimod DONG, der har gravet op. Jeg kan godt se, at det ser noget mærkeligt ud for borgerne, men det har altså være nødvendigt. Det var et gravearbejde, der var pludseligt behov for, og så må de grave. Vi forsøger naturligvis at koordinere tingene, men der sker indimellem uheld, hvor DONG må handle. Det skete i dette tilfælde. Det er beklageligt og det er bestemt ikke for sjov, men det var altså nødvendigt,« siger Helle Tiedemann, der har været ude i flere grupper på de sociale medier for at forklare den lidt bizarre sag.

»Folk har reageret hurtigt, og indimellem går det ret stærkt. Men der er altså en forklaring. Men jeg kan sagtens se, at det ser uheldigt ud,« siger Helle Tiedemann.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *