Hest faldt i kvægrist og måtte aflives
udrykning En stakkels hest kom galt af sted lørdag aften den 30. juli omkring klokken 18.45 på Storvej Ballerup, syd for Sydbuen.

En forbipasserende ringede 112 efter at have opdaget hesten, der var faldet gennem en ’kvægrist’ i jorden, så den sad fast med begge bagben og det ene forben nede i risten.

Fra brandstationen i Ballerup sendte Beredskab Øst mandskab af sted, men hesten var svær at få fri, ligesom den naturligvis var meget skræmt over situationen.

»Vi havde heldigvis en brandmand med, der var rigtig god til heste, så han fik beroliget den og sad ved den, mens vi fik rekvireret en dyrlæge, fortæller beredskabsinspektør, Jan Bendtzen.

Det viste sig at være en hest fra den nærliggende byggelegeplads, og den ansvarlige herfra blev også tilkaldt og kom ud til den nødstedte hest.

»Vi fik skilt kvægristen så meget ad, at vi kunne se hestens ben. Dyrlægen og ejeren vurderede skaderne og traf en beslutning om, at hesten desværre måtte aflives,« fortæller beredskabsinspektør.

En trist afslutning for den 20 år gamle hest – og de mange børn og voksne, der ganske givet kommer til at savne den på byggeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *