Hele familien ka’ karate
karate-familie-copy.jpg
Hos Jokokan Ballerup Karateskole kan hele familien træne sammen. Foto: Privatfoto
Karate Det er ikke alle som ved, at karate faktisk kan være en familiesport. Jokokan skoler under Shindenkan Danmark forbundet har stor succes med netop dette koncept på hele Sjælland.

Der er ikke mange sportsgrene, hvor både forældre og deres børn kan træne sammen, på samme tid, i samme lektion, men det kan man blandt andet i Jokokan Ballerup Karateskole.

»Vælger man at træne som en familie i en Jokokan Skole får man et par timer sammen om ugen, hvor man fordyber sig i sig selv og sin familie – både på det fysiske plan og det mentale plan,« forklarer chefinstruktør Jens Richter Iversen

En dojo, som man kalder lokalet der trænes i, er mobilfri zone og hverdagens stress og jag ”parkeres” uden for.

»Karate handler ikke om at slås og få blå mærker, det handler om at udvikle sig fysisk og psykisk og blive kropsbevidst, hvilket er meget overset i dagens digitale Danmark,« siger Jens Richter Iversen.

Træningen foregår i barfodssalen i Måløv Ny Hal to gange om ugen og lige nu er der åbnet op for flere elever efter ’først til mølle’ princippet. Nye elever er velkomne til prøvetime. De første tre gange er gratis – og så kan man jo tage resten af familien med.

Se mere: www.jokokan.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *