Handelsgymnasiet fejrede nyt navn
handelsgym-copy.jpg
navneskift Der var morgenbrød og hættetrøjer til alle elever, da handelsgymnasiet i Ballerup fejrede sit nye navn: Baltorp Gymnasium, tirsdag i sidste uge.

Dagen markerede ikke kun det nye gymnasienavn, Baltorp Gymnasium, men også at handelsgymnasiet i år er blevet en del af ’NEXT – Uddannelse København’.

I starten af året fusionerede KTS og CPH West, som Baltorp Gymnasium var en del af. Fusionen skabte Danmarks største ungdomsuddannelsesinstitution med seks gymnasier og over fyrre erhvervsuddannelser i Storkøbenhavn. Derfor er der også kommet skilte op på skolen, som viser, at man er en del af NEXT.

Ifølge rektor Dorthe Heide skal det nye navn ses som en ny start, for efter nogle år med elevtilbagegang på gymnasiet, er der nu begyndt at komme flere elever til.

»Vi har netop startet fem nye 1.g klasser op, og det er det højeste antal i fire år, så vi er inde på en rigtig god kurs, og derfor føles det som et perfekt tidspunkt at skifte navn og signalere, at vi har gang i positiv udvikling her på gymnasiet,« siger Dorthe Heide, der samtidig forklare, at det nye navn er valgt, fordi det signalerer noget lokalt.

»Vi vil gerne have et navn, som siger Ballerupborgerne noget. Vi får faktisk rigtig mange elever fra kommunerne omkring Ballerup, men vi kunne også godt tænke os at få endnu mere fat lokalt, når det handler om elevoptag, og det signalerer vi med det nye navn.«

Der går godt 300 handelsgymnasieelever på Baltorp Gymnasium. De deler hus med erhvervsuddannelserne EUD og EUX Business samt 10. klassesafdelingen Talent:10.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *