Guld til Ballerup-kæmper
Taekwondo-Thomas-Dreyer-og-sekundant-Michelle-Mollerup-copy.jpg
Thomas Dreyer og sekundant Michelle Mollerup ved stævnet i Valby, hvor han sikrede sig guldet. Foto: Privatfoto
taekwondo Thomas Dreyer fra Ballerup Taekwondo Klub kæmpede sig til både guldmedalje og fighterpokal ved årets internationale Wonderful Copenhagen Taekwondo Tournament, som blev afholdt i weekenden 20.-21. august i Valbyhallen.

Der blev kæmpet med elektroniske veste, hvilket gav kæmperne store udfordringer i forhold til at få scoringer på pointtavlen. Dermed var der i flere kampe kun få registrerede scoringer og pointlighed efter hver kamps tre ordinære runder a hver 1,5 minut.

Således måtte 41-årige Thomas Dreyer i to kampe ud i en fjerde runde, hvor han måtte sikre sig sejren via ’sudden death’. Sidstnævnte kendes også fra andre sportsgrene og betyder at sejren går til den udøver som først laver en scoring på modstanderen.

Frem mod medaljeskamlen viste Thomas Dreyer stor præcision. Den ihærdige indsats mod de ligeværdige modstandere og ikke mindst kampen med at få point med det elektroniske scoringssystem bevirkede at Thomas foruden guldmedalje også blev belønnet med en velfortjent fighterpokal.

I efteråret venter flere stævner, hvor også klubbens dygtige børnekæmpere skal i aktion. Her bliver udfordringen at gentage successerne fra to stævner i juni hvor 10 børn og unge samt Thomas Dreyer vandt ni guld- og sølvmedaljer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *