God optakt til premieren i 3F Ligaen
BSF.jpg
Michelle Madsen kommer til BSF fra Fortuna Hjørring, hvor hun har spillet mange kampe. Hun skal tilføre holdet lidt erfaring. Foto: privatfoto
fodbold Når BSF's kvinder på lørdag spiller deres første opgør i 3F ligaen er det med et par nye ansigter i truppen.

Michelle Madsen er kommet til BSF fra de danske mestre Fortuna Hjørring og Michelle er kommet til truppen for at tilføre truppen lidt erfaring. Hun har spillet 32 turnerings og Champions kampe for Fortuna og spiller på den centrale del af banen.

Foruden Michelle har klubben også sagt goddag til stortalentet Sarah Jankovska, der også spiller på U19 landsholdet. Fra BSF’s egne rækker har holdet budt velkommen til Kamilla Karlsen og Marie Grib, der ligeledes er inde omkring U17 og U19 landsholdene.

Optakten til den kommende sæson startede 19. juli, og frem til første kamp har holdet spillet fire træningskampe, hvoraf to af dem var mod svenske 1. divisionshold.

I weekenden spillede holdet sin sidste træningskamp og efter en kamp med hovedvægt lagt på den offensive del, kunne de være godt tilfredse med en sikker 9-0 sejr over Østerbro fra 1. division.

BSF træner John Froman udtaler før sæsonstarten:

»Målsætningen er en plads i top 6 og dermed en plads i det eftertragtede slutspillet. Men vi er godt klar over vores plads i rækken. Pigerne arbejder seriøst og hårdt og vores spil er blevet markant bedre. Vi tager én kamp ad gangen og i første runde gælder det Kolding. Vi glæder os alle til at komme i gang og se om vi kan være med – bolden er rund og med tro kan man flytte bjerge.«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *