Første og sidste test for Ballerup BK
Ballerup-BK-KVIF-copy.jpg
Ballerup BK slog Kr. Værløse 8-3 ved weekendens testkamp og er klar til turneringsstart på tirsdag. Foto: privatfoto
fodbold Søndag formiddag var det tid til at se, om de seneste ugers hårde opstart for Ballerup BK havde resulteret i et større fysisk overskud, og om holdet dermed er rustet til at begå sig efter oprykningen.

Dagens modstander var derfor også et hold, Kr. Værløse, som forrige sæson gik ubesejrede gennem serie 4, og nu slår sine folder i serie 3.

Efter 15 minutter var der allerede givet en lang række svar. Først og fremmest flød kombinationsspillet upåklageligt, og det var tydeligt at hjemmeholdet efterhånden er ved at have nogle rigtig gode mønstre og en god indbyrdes forståelse. Stillingen var derfor 3-0 til Ballerup, og det var et noget rystet Kr. Værløse-mandskab, som var henvist til rollen som træningskegler.

Det fortsatte halvlegen ud, og Ballerup fik scoret en enkelt gang mere, imens udeholdet fik reduceret en enkelt gang, på en flot soloaktion.

Anden halvleg blev brugt til at eksperimentere en smule, samtidig med at få bragt så mange mand i kamp som muligt, og dermed få de vigtige meter i benene. Derfor fik Kr. Værløse lidt bedre fat og fik reduceret to gange, inden Ballerup fandt sig selv igen. Det gjorde de så også eftertrykkeligt og lukkede kampen med fire scoringer til slutresultatet 8-3.

Der er turneringsstart tirsdag den 9. august ude mod Værløse Boldklub.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *