Flot BSF-comeback i lokalopgør
Det ellers unge BSF hold viste i weekendens lokalopgør mod B1973 Herlev sig i den grad som mænd, da de med en mandfolkeindsats og hård fight leverede et imponerende og overraskende comeback

Kampen kom ellers fint i gang for BSF på kunstgræsbanen i Herlev, og efter lidt over en halv time kom de også foran ved Andreas Haugaard. Bolden dumpede ned i feltet i forbindelse med et frispark, og Haugaard stod det rigtige sted og prikkede den ind til 1-0.

Det blev endnu fem minutter efter, da Mads Randrup på et virkelig flot mål gjorde det til 2-0.

Dermed så det ud til at skulle gå BSF’s vej denne dag, men med et minut til pause skete det, der ikke måtte ske.

BSF’s Kenni Petersen fik et direkte rødt kort for en nødbremse, og som om det ikke var nok, så reducerede B1973 Herlev til 2-1 på frisparket. Det var også stillingen ved pausen.

I anden halvleg fik B1973 Herlev overtaget med en mand mere på banen end BSF, og det resulterede både i en udligning og en 3-2 scoring.
10 mod 11 og et mål bagude i de døende minutter så det sort ud for BSF, men kampen er som bekendt ikke ovre før slutfløjtet har lydt, og i det 86. minut udlignede Rasmus Brøns til 3-3, da han kom over en returbold ovenpå et frispark fra Andreas Haugaard. En vigtig udligning, og da kampen gik ind i overtiden lignede det en pointdeling mellem de to hold.

Selv samme Rasmus Brøns ville det dog anderledes, for i tre minutters overtid slog han til igen og dermed vendte BSF med en mand i undertal kampen med to mål indenfor de sidste fem minutter.

Jublen brød løs da dommeren fløjtede en dramatisk kamp af med slutresultatet 4-3 til BSF.
BSF har nu seks point efter de tre første runder af Sjællandsserien. Lørdag klokken 13 er der kamp i ”Gryden” i Ballerup Idrætspark, når Liria kommer på besøg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *