Festlig indvielse af naturlegeplads
MekPekSonOnkelTot2-copy-1.jpg
Mek Pek, Søn og Onkel Tot underholder ved legepladsindvielsen hos Grønne Hjem i Ballerup søndag den 21. august klokken 13. Foto: pr foto
for børn Grønne Hjem i Ballerup indvier deres egen naturlegeplads og inviterer alle børn og deres familier til en festlig weekend med masser af aktiviteter og gode tilbud.

»Vi har fået sådan en fin modtagelse i Ballerup, og nu vil vi gerne give noget igen,« fortæller Boje Aagaard, som i begyndelsen af året overtog planteskolen på Baltorpvej 214 og efter et par måneders ombygning genåbnede under navnet Grønne Hjem.

»Mange af vores kunder har bedst tid i weekenden, og vi vil gerne have, at de tager deres børn med herud. Derfor har vi lavet en naturlegeplads, hvor de kan hygge sig, mens forældrene handler,« siger han.

Naturlegepladsen er skabt af nogle store bøgetræer, som Boje Aagaard har fældet på sin private grund i Bregnerød. Arbejdet med at omskabe de store stammer, har han overdraget til en ekspert.

Nu håber han, at folk i området vil finde vej til indvielsen, der strækker sig over to dage, nemlig weekenden den 20. og 21. august fra klokken 9 til 16.

»Vi slår dørene op for alle, der har lyst, og byder på gratis aktiviteter og underholdning i børnehøjde både lørdag og søndag,« siger Boje Aagaard og tilføjer:

»Måske bør det også nævnes, at der om lørdagen er gratis is til de første 200 børn, og dagen efter er der en gratis mini-plante til de første 200 børn.«

Lørdag klokken 12-13 og 14-15 er der cirkusworkshop for alle børn med Line og Dorte fra Cirkusmuseet. Indimellem er der pandekagebagning over bål.

Søndag er der ponyridning fra klokken 10 til 12 og klokken 13 er der koncert med Mek Pek, Søn og Onkel Tot.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *