Fest i det fri på Dragebakken
Hovedløs-3.jpg
Der er mange spændende navne på plakaten til årets Live på Dragebakken. Blandt andre det lokale rapkollektiv Hovedløs, som tidligere på året fik Ballerup Kommunes ’Talentpris’, ligesom de er udvalgt til DRs KarriereKanonen i år. Foto: Flemming Schiller
koncert På lørdag er der endnu engang stor udendørs koncert med blandt andre Ude Af Kontrol, Hovedløs og Jonny Hefty & Jøden på Dragebakken i Ballerup.

For fjerde år er samarbejdspartnerne omkring ’Live på Dragebakken’ igen klar med et spændende program for den store udendørskoncert i Hedegårdens Bypark syd for Hede-Magleparken på lørdag den 13. august klokken 15-20.

Koncerterne er vokset støt i publikumsantal fra år til år. I 2015 var cirka 1000 mennesker samlet til en god oplevelse i det fri.

Musikprogrammet bliver strikket sammen af de unge fra Ungdomsrådet, som også er dem der sammen med det boligsociale projekt ”Hedegaven” i Hede-Magleparken stiller med alle de frivillige kræfter, der får arrangementet til at glide.

Musikprogrammet bliver en god blanding af professionelle kunstnere og dygtige amatørmusikere.

Man kan blandt andet glæde sig til at høre Ude Af Kontrol, Jonny Hefty & Jøden, Hovedløs, Fusion, Højt Plan, Poet´N, Lund D, Alex Skrindo og Vestfronten.

Desuden offentliggøres det, hvem der er kommet med i Ungdomsrådets store musikprojekt Mere Monitor, og man kan opleve nogle af de tilmeldte live på scenen.

Mad, drikke og Pokémons

Udover musikken vil der også være boder med salg af mad og drikke – men man er også meget velkommen til selv at tage øl og mad med.

Helt i tidens ånd vil der være et super aktivt PokéStop, oplyser arrangørerne bag, som også fortæller, at en af de optrædende har tatoveret 57 Pokémons på kroppen, og hvis der er nok Pokémon-jagere til stede, vil han vise dem alle.

Der er fri entre til koncerten, som er arrangeret af Ungdomsrådet, Ungdomskulturhuset Vognporten, Baltoppen Live, B-Promoter, Hedegaven, Tapeten, Biblioteket og By & Erhverv.

I tilfælde af regn rykkes koncerten ind i Hedegårdshallen. Se mere på facebook.com/2750ung.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *