Endnu en uge med mange indbrud
politi Der har igen været en del indbrud i kommunen i den forgangne uge.

Søndag den 28. august omkring klokken 22 blev der begået indbrud i en villa på Bøndermosevej i Egebjerg.

Tirsdag den 23. august melelm klokken 07 og 10.45 begik ukendte gerningsmænd indbrud i en villa på Syvendehusvej i Ballerup.

Mellem den 19. august og den 23. august blev der begået to indbrud i villaer på Udbakken i Egebjerg.

Den 24. august omkring klokken 20.50 var der ubudne gæster i en villa på Moseholmen i Måløv.

En villa på samme vej havde også ubudne gæster mellem den 18. august og den 24. august frem til klokken 19.30, hvor ukendte gerningsmænd var kommet ind via et badeværelsesvindue.

Mellem den 24. august klokken 16 og den 26. august klokken 17 var der ubudne gæster i en villa på Bakkersvinget i Måløv.

I tidsrummet mellem den 26. august klokken 15.30 og den 27. august klokken 12.15 blev der begået indbrud i en villa på Rydtoften i Egebjerg, hvor der var kastet en sten igennem ruden.

I perioden fra den 27. august klokken 08.30 og den 28. august klokken 08.30 havde indbrudstyve været på spil i en villa på Tranemosevej i Måløv.

Endnu en uge med mange indbrud, og alle opfordres til at være opmærksomme på mistænkelige biler og personer, ligesom man skal sikre sine døre og vinduer bedst muligt, når man ikke er hjemme.

1 kommentar om “Endnu en uge med mange indbrud”

  1. Thomas Kruse Petersen siger:

    Da man lukkede døgnbemandingen af Ballerup Politistation, fik vi at vide at vi rent faktisk ville få mere politi i gaderne. Det grinede meget af. Nu griner vi ikke mere !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *