Domino’s kommer til Ballerup
Dominos.jpg
Håndværkerne er i fuld sving i lokalerne på Banegårdspladsen, hvor Emma's tidligere lå. Foto: Mia Thomsen
fastfood Danmarks største pizzakæde Domino’s Pizza åbner restaurant på Banegårdspladsen i Ballerup.

Siden Emma’s lukkede har der været lidt tomt på Banegårdspladsen, men nu ser det ud til at der kommer gang i madlavningen igen, for Danmarks største pizzakæde Domino’s har nemlig udset sig Ballerup som deres nye hjemsted. Og deres mission er simpel, hvis man spørger direktør Carsten Falk: De skal lave Danmarks bedste pizzaer.

Hvordan vil de så gøre det? Blandt andet ved at bruge lokale råvarer fra Danmark, lyder svaret:

»Vores ost er 100 procent mozzarella fra danske malkekøer, vores grøntsager er fra danske gartnerier, og vores eget centrallager i Roskilde producerer årligt frisk koldhævet dej til mere end en milion pizzaer, som naturligvis er med mel fra danske marker,« fortæller Carsten Falk.

Fra scooter til el-cykel

Domino’s Pizza har i mange år været kendte for deres blå scootere som leverer varme pizzaer. Ifølge Carsten Falk kommer Ballerup borgerne dog til at se længere efter scooterne, da butikken får el-cykler.

»Hos Domino’s vil vi gerne sætte større fokus på miljøet, hvilket vi kan gøre ved at levere pizzaer ud på el-cykler fremfor knallerter. Vores tests har vist, at vi opfylder vores mål om at levere en pizza inden 30 minutter. Derudover er de unge glade for at få motion – og så endda blive betalt for det!« siger Carsten Falk med et smil.

Den nye Domino’s i Ballerup kommer – udover stakkevis af pizzaer – også til at være leveringsdygtig i en masse nye job – primært til 16-17 årige studerende.

Datoen for åbningen er endnu ikke fastlagt, men man kan følge udviklingen på forretningens facebookside ’Domino’s Pizza – Ballerup’.

»Vi er super begejstret for at åbne i Ballerup på en af de mest centrale lokationer. Jeg kan godt love, at Ballerup får et brag af et åbningstilbud og vi arbejder lige nu på at lancere en for-premiere, for alle dem der elsker pizza i Ballerup,« afslører marketing manager Casper Blom, der sidder og planlægger åbningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *