Det gik ikke for BSF
Fodbold Det blev ikke til den ønskede start for BSF, da holdet lørdag startede Sjællandsserien 2016/2017 mod Skjold Birkerød.

Træningen de seneste uger frem mod sæsonstart skulle give pote, da Ballerup Idrætspark lagde græs til kampen mellem BSF og Skjold Birkerød i Sjællandsseriens første spillerunde i denne sæson, hvor det dog var gæsterne fra Birkerød, der var bedst.

Første halvleg blev en jævnbyrdig affære, hvor begge hold havde deres gode perioder og kunne være kommet foran, men hvor det var ganske retfærdigt, at der fortsat stod 0-0 ved dommerens fløjt til pause.

Desværre for BSF, så blev de sidste 45 minutter bedre for udeholdet, da Skjold Birkerød efter en lille times spil bragte sig foran og dermed tvang BSF længere frem på banen for at forsøge at skabe et mål.

BSF fik indledt et pres mod Skjold Birkerøds mål og fik spillet bolden godt rundt og kom ad den vej til flere farlige situationer. Men den helt store åbne chance kom man aldrig rigtig til, og Skjold Birkerøds målmand behøvede ikke gå ud i de store redninger.

Et kvarters tid før slutfløjt kom så afgørelsen på kampen. Skjold Birkerød bragte sig foran med 2-0, som også blev kampens resultat. En ærgerlig start for BSF, men ikke ufortjent, at udeholdet denne dag tog af sted med alle tre point.

På lørdag spiller BSF igen i Sjællandsserien, denne gang på udebane mod Helsinge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *