Dejlig dans på torvet
dans_på_torvet_3.jpg
Lone Lindgreen fra danseskolen DancingTeam styrede løjerne. Foto: Flemming Schiller
danseglæde Det var en fornøjelse at se Kirketorvet i Ballerup omdannet til dansegulv for folk i alle aldre.

Torsdag aften i sidste uge var det fjerde omgang af ’Dans på Torvet’ som er et helt nyt frivilligarrangement i Ballerup, hvor der hver torsdag sommeren over inviteres til gratis fællesdans på Kirketorvet i Ballerup.

Der danses alle mulige forskellige danse fra gang til gang, og denne torsdag var turen kommet til pardans a la ’Vild med Dans’ under ledelse af den lokale danseskolelærer Lone Lindgreen, der driver DancingTeam i Ballerup.

Omkring tyve glade og friske folk i alle aldre var mødt op til dans, da Lone Lindgreen tændte mikrofonen klokken 18 og bød alle velkommen.

Se billegalleri: Dans på torvet

Med skiftende stilarter og musik fik hun instrueret både nybegyndere og øvede gennem en lille time med chassé, sving og store smil i aftensolen.

Gæsterne på de omkringliggende caféer og de forbipasserende til og fra bymidten fik sig også lidt ekstra underholdning, og det føltes næsten som om man var kommet lidt sydpå for en aften.

dans_på_torvet_2

 

Fortsætter i august

Der er Dans på Torvet igen torsdag den 4. august. Her er det Egebjerg Senioridræt, der byder op til salsa med Joaquim Aques klokken 18, efterfulgt af linedanceopvisning klokken 19 og til sidst slutter aftenen af med fælleslinedance og ’Sjov med Dans’ ved Hanne Jensen.

Dans på Torvet fortsætter hver torsdag måneden ud. Sidste gang er den 25. august – alle gange fra klokken 18 til 20.30. I tilfælde af regn flyttes arrangementet til Ballerup Bibliotek.

Arrangørerne bag er Frivillighedsrådet, handelsforeningen, Egebjerg Senioridræt og DancingTeam.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *