Cirkus Arena slutter sæsonen i Ballerup
Cirkus-Arena-Vild-med-dans-trio-copy.jpg
Patrick Berdino (th) har inviteret Vild med dans-vennerne James Sampson og Sara Maria Franch-Mærkedahl med i årets forestilling. Foto: Christian Warrer/Cirkus Arena
cirkus Sidste stop på Cirkus Arenas turné i år er Ballerup, hvor de med forestillingen ’Vild med Cirkus’ inviterer til et par festlige timer i teltet.

I årets forestilling fra Cirkus Arena har Patrick Berdino inviteret James Sampson og Sara Maria Franch-Mærkedahl med i manegen. De tre har lært hinanden at kende gennem tv-programmet ’Vild med dans’, og nu forener de showbiz, musikoplevelser og cirkustraditioner, når de sammen præsenterer årets forestilling.

»Jeg oplevede ’Vild med dans’ som min egen store cirkusfamilie. Vi hjalp hinanden med gode råd og et helt vildt sammenhold. Min familie synes, at det har udviklet mig at komme ud og prøve kræfter med noget helt nyt. Jeg blev max presset og udfordret,« siger Arenas hjemvendte søn, Patrick Berdino.

Udover kridtede dansesko, vil man kunne opleve James Sampsons skønne sangstemme og Sara Maria i rollen som sprechstallmeister i årets forestilling, som naturligvis har fået overskriften ’Vild med cirkus’.

»Det føles som at komme hjem at skulle rejse med Cirkus Arena. Min far var cirkusartist, og jeg er spændt på at skulle skabe min egen cirkushistorie. Som tv-vært har jeg stået meget foran skærmen, så jeg glæder mig til at komme helt tæt på folk – og kunne give publikum et kram,« siger Sara Maria Franch-Mærkedahl.

Verdens hurtigste jonglør

Den dynamiske trio får selvfølgelig også selskab af et hav af dygtige artister i manegen. Blandt andre Mario Berousek, der kommer direkte fra Moulin Rouge i Paris, hvor han i otte år har taget kegler som verdens hurtigste jonglør. En titel han er blevet optaget i Guiness World Records med.

Arenas italienske husklovn Jimmy Folco er også tilbage i lidt for store dansesko, ligesom der vanen tro er masser af cirkusdyr – blandt andet elefanter, søløver, dromedarer, lamaer og araberhingste.

Fra Ukraine kommer nogle dygtige akrobater og håndstandsartister, mens laserartist Samyr Brasil byder op til technodans, når han spiller på alle tangenter i sit virtuelle laserorkester og kaster magisk lys over forestillingen, når mørket sænker sig i teltet.

Tid & sted

Cirkus Arena besøger Ballerup søndag den 28. august, hvor de slår teltet op ved Marbækvej.

Der er forestillinger både klokken 12 og 15.30, men der er allerede udsolgt til klokken 12.

Man kan bestille billetter på telefon 40 30 01 02 alle ugens dage klokken 11-17 eller hele døgnet på Ticketmaster.dk.

Cirkus-Arena-elefanter-copy

Foto: Christian Warrer/Cirkus Arena

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *