Centrets nye sportsnørder
intersport-copy.jpg
Christina Struski (t.v) og det meste af hendes crew i den nye Intersport-forretning i Ballerup Centret. Foto: Privatfoto
Forretningsnyt Sporten står stadig stærkt i Ballerup Centret efter at Intersport i sidste uge åbnede ny butik.

Onsdag var der lidt mere liv end sædvanligt i den ene ende af Ballerup Centret, da Intersport åbnede sin nye butik, hvor Sportigan har haft til huse.

Her residerer nu den store sportskæde med et stort udvalg af kendte sportsbrands indenfor både sko, tøj og sportstilbehør.

I alt fem medarbejdere, heraf to fra den tidligere Sportigan-butik står nu klar til at servicere de mange kunder, som allerede fra den første dag har lagt vejen forbi butikken.

Når man træder indenfor står der stadig en masse blomster fra de mange besøgende på åbningsdagen og de tydeligvis entusiastiske medarbejdere er på hælene for at møde og hjælpe de mange kunder.

International og lokal

Butikken drives af Christina Struski, som stort set ikke har sovet siden dagen før premieren og som har haft rygende travlt i de følgende dage efter åbningen. Men hun tager sig alligevel tid til en snak med den lokale avis.

»Den tidligere ejer af Sportigan-butikken ville sælge og da jeg tidligere har haft en sportsbutik, så slog jeg til. Jeg valgte at indrette den som en Intersport-butik, for det er et internationalt brand med et stort udvalg og nogle lækkert indrettede butikker, der samtidig har et klart lokalt islæt Det har Ballerup brug for,« siger Christina Struski og pointerer, at flere af medarbejderne er meget lokalkendte og derfor et stort aktiv for en butik, der netop gerne vil være international og lokal.

Det ser ud til, at satsningen har ramt plet. For kunderne er strømmet ind siden åbningen og der har ikke været mange stille øjeblikke.

Elsker branchen

»Vi er rigtig glade for at være her og rigtig mange har kigget forbi og sagt velkommen. Vi håber, at Ballerup Centret vil sætte gang i en række aktiviteter, så vi kan trække endnu flere folk til centret,« siger Christina Struski, der tidligere har haft en sportsbutik i Frederiksberg Centret, som hun solgte for fire år siden.

Siden har hun arbejdet andre steder og desuden fået en ny nyre fra sin mor, men den 42-årige sportsentusiast er nu tilbage i sit rette element.

»Det er ikke fordi jeg er sportsudøver på eliteplan eller den slags, men jeg elsker denne branche. Her kommer kunderne ind og får råd og vejledning. Vi har en dialog med vores kunder også på et fagligt plan. Derfor er vi nødt til at holde os skarpe på vores viden og er tæt på vores kunder. Det synes jeg er rigtig sjovt,« siger Christina Struski, der med sit ligefremme væsen og sin store entusiasme har sat sig for at give sine kunder en ekstra dimension, når de handler i Intersport.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *