Byparken badet i sol og sang
skovlunde_byfest_2016_7.jpg
Uddeler Thomas Lylloff fra SuperBrugsen blev kåret som ’Årets Skovlundeborger’. Foto: Flemming Schiller
skovlunde Lørdag var byparken i Skovlunde omdannet til festplads med masser af boder og underholdning.

Vejret viste sig fra sin smukkeste side og var givet vis medvirkende til, at mange slog et smut forbi byparken i Skovlunde lørdag eftermiddag, hvor der var arrangeret Skovlunde Byfest.
Her var der både loppemarked, hoppeborg og et hav af sjove aktiviteter og underholdning ved forskellige lokale bands og foreninger.

FDF’erne trak mange børn til med deres små ’legeøer’ rundt omkring festpladsen. Her stod de klar til at lære alle de besøgende børn nye, sjove lege – ligesom de kunne prøve en tur ned ad bakken på de sjove græskælke med larvefødder.

skovlunde_byfest_2016_13

Årets Skovlundeborger

Vanen tro kårede lokalrådet og Lions ’Årets Skovlundeborger’, og i år var valget faldet på SuperBrugsens uddeler Thomas Lylloff.

Både Ole Rubach fra Lions Club Skovlunde og Jens Minnet fra Skovlunde Lokalråd holdt fine taler for Thomas, hvor de blandt andet roste ham for sit store arbejde med at hjælpe både lokale unge, skæve eksistenser og som noget nyt også flygtninge med at få en fod indenfor på arbejdsmarkedet.

Derudover takkede de ham også for, at han altid står klar med en hjælpende hånd – både når der er arrangementer i lokalområdet og ved at yde stor og trofast støtte til det lokale idræts- og foreningsliv.

»Thomas er virkelig et aktiv for Skovlunde. Uden ham ville livet blive meget sværere for rigtig mange mennesker her i Skovlunde,« sagde Jens Minnet, inden hovedpersonen selv fik mikrofonen.

»Tusind tak. Jeg er utrolig stolt og beæret,« sagde den glade uddeler og tilføjede:

»Da Ole Rubach ringede og fortalte mig det for nogle dage siden, må jeg indrømme, at det gibbede lidt i maven, og hårene rejste sig på armene.«

Thomas Lylloff glædede sig over, at se så mange fremmødte i byparken.

»Det viser, hvor gode vi er her i Skovlunde til at bakke om det lokale,« sagde han og takkede for prisen og det gode samarbejde med både lokalrådet, Lions og de mange andre lokale foreninger.

Billedgalleri: Se flere billeder fra byfesten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *