Bydelsmødre på vej til Grantoften
bydelsmødre-copy.jpg
Tre af bydelsmødrene ved Kulturhuset. Fra venstre Hacer Titek, Suad Zubeid og Miasser Hawwa. Nu kan man møde bydelsmødrene ved Grantoften et par gange om måneden. Foto: privatfoto
integration Fremover kan kvinder med udenlandsk baggrund møde bydelsmødrene i Kulturhuset i Grantoften.

Igennem længere tid har kvinder med indvandrerbaggrund kunnet mødes med bydelsmødrene, der har samme baggrund og som hjælper dem med at bryde isolation og en række andre praktiske og personlige ting.

Bydelsmødrene har set, at deres arbejde rent faktisk hjælper kvinderne til at få kontrol over deres eget liv og mere indflydelse på det.

Indtil videre har bydelsmødrene holdt til i Hede-Magleparken, men nu er det også muligt at møde bydelsmødrene i Grantoften, da der snart er mulighed for at bruge Kulturhuset en-to gange om måneden.

Det glæder koordinator i bydelsmødrene, Miasser Hawwa.

»Vi skal i løbet af efteråret sætte gang i en række forskellige aktiviteter i Kulturhuset med udgangspunkt i de ønsker og behov kvinderne og børnene har. Alle kvinder, uanset baggrund og alder vil kunne møde en bydelsmor i Kulturhuset mindst en aften om måneden. Men man skal huske at holde øje med de opslag, der kommer i Kulturhuset og i indkøbscentret i Grantoften,« siger Miasser Hawwa.

Det er meningen, at bydelsmødrene skal arbejde tæt sammen med afdelingsbestyrelsen i Grantoften og dermed få bredt aktiviteterne ud så meget som muligt.

Man kan læse mere om bydelsmødrene og deres arbejde på www.bydelsmor.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *