BSF vandt i gryden
fodbold Lørdag gæstede Varde IF Ballerup idrætspark i kvindernes superliga. Efter en flot sæsonpræmiere mod Kolding på udebane og efterfølgende pokalsejr over Greve IF med hele 7-0 onsdag, var forventningerne »med pil opad« inden opgøret mod Varde IF.

Gæsterne startede bedst, og hjemmeholdet var en smule for afventende og det betød at de blev presset tilbage på banen og kom for sent i duellerne i kampens første 20 minutter.

Langsomt fik BSF-damerne skubbet spillet frem på banen og de virkede farlige i omstillingerne med flere gode forsøg. Men man skulle hen til det 27. minut inden der kom hul på scoringen.

Efter et hjørnespark fra venstre side forlænger Sarah Jankovska bolden til Laura Pedersen, der sikkert bragte BSF foran 1-0.

Målet fik gæsterne til at trække sig tilbage på banen og spille på hurtige omstillinger. BSF satte sig på spillet og det lå lidt i spil og chancer, at der kunne komme endnu en scoring inden pausen. Pernille Larsen bragte hjemmeholdet foran med 2-0 i det 44. minut efter flot opspil. Vi gå til pause med en god fornemmelse og kan justere i vores spil efter situationen.

Anden halvleg blev de fremødte tilskuere vidne til et toneangivende BSF mandskab og havde det ikke været for en særdeles velspillende keeper i Varde-målet, have de scoret flere mål. BSF lukkede og slukkede dog opgøret med en sen scoring, da Nikoline Andresen i det 88 minut sparkede bolden i kassen fra distancen og dermed sluttede kampen med en sikker 3-0 sejr og dermed en gentagelse af foråret sejr over Varde IF. Dengang var det dog i kvalifikationsspillet.

Med sejren indtager BSF’s unge mandskab tredjepladsen i 3F ligaen.

I den kommende weekend skal holdet en tur til det nordjyske, hvor de danske mestre fra Fortuna Hjørring venter, der ligesom BSF endnu ikke har sat point til. Dertil kommer pokalturneringen, hvor BSF har trukket Skjold Birkerød i ottendedelsfinalerne. Kampen afvikles på Birkerød stadion onsdag den 7.september.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *