Boligpolitik – igen
debat Tak til Kåre Harder Olesen for at løfte sløret for Venstres lokale boligpolitik: »vi satser på, at der skal satses på private frem for almene boliger«, »ikke mindst af hensyn til vores svageste borgere«.

Lad den stå et øjeblik.

Finn Eriksson mener, at kommunen har rigeligt med almene boliger og forsøger usympatisk at dreje diskussionen over til, at flere almene boliger betyder, at vi får flere flygtninge, som erfaringsmæssigt fører til øget kriminalitet!

Så jeg spørger igen, hvordan vi skal løse det problem, som Lolan Ottesen rejser: »boliger til unge, som flytter hjemmefra, til voksne, som bliver skilt, til seniorer, som vil flytte fra deres villa til en mindre lejlighed, til nye Ballerup’ere/flygtninge, som ikke har råd til at købe egen bolig«.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *