Bastrup Sø Rundt for 25. gang
Motionscykelløbet Bastrup Sø Rundt afholdes i år søndag den 11. september med startpunkt ved Kulturhuset på Flodvej i Smørum og mål på Flyvestation Værløse.

Det er 25. gang løbet køres, og det følger de smukkeste ruter igennem Nordsjælland. Løbet har tre forskellige rutelængder, nemlig hyggeruten på 40 kilometer, ruten for de trænede på 90 kilometer, og endelig ruten på 130 kilometer for de virkelig skrappe motionister.

I år er målet flyttet til Flyvestation Værløse, og løbet slutter med en tur op og ned ad startbanen før mållinjen krydses ved Hangar 72, hvor Furesø Kommune samtidig holder Store Cykeldag, med masser af musik og aktiviteter.

Sidste års arrangement blev en våd affære, hvor regnen silede ned allerede fra morgenstunden.

Og da der samtidig var et cykelarrangement fra Århus til København, var løbet i skarp konkurrence på to fronter, hvilket gjorde, at kun lidt over 500 deltagere mødte op – mod de sædvanlige 1000.

Både Egedal Kommune og Furesø Kommune, hvor arrangementet ender, har modtaget mange flygtninge i de sidste år. For at give dem en chance for at opleve et cykelmotionsløb inviteres alle flygtninge og en gratis ledsager i år med på 40 kilometerruten. Tilmeldingen sker igennem flygtningenetværket på mail til gb@brusch.dk .

Andre tilmeldinger kan kun ske via løbets hjemmeside www.bsr.dk. Man kan også finde løbet på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *