Ballerup C Løbet udvider med stafet
c-løbet_20-copy-1.jpg
Der er igen i år løb for hele familien i Ballerup, hvor man både kan løbe alene eller stille op som hold. Foto: Arkivfoto: Flemming Schiller
Motionsløb Tirsdag den 6. september er det igen blevet tid til familie-motionsløbet Ballerup C Løbet. Det er Ballerup Atletik Klub der arrangerer, og der er start og mål ved Ballerup Centret.

I år har arrangørerne justeret lidt på distancerne – 10 kilometerløbet er blevet sløjfet til fordel for en stafet med samme distance, hvor man så bare stiller op i hold á fem, som hver løber to kilometer.

Der er stadig den populære fem kilometerrute og børneløbet, som i år er sat op til to kilometer. Børneløbet er for børn op til 12 år og foregår i nærområdet omkring Ballerup Centret. Her får alle medalje, når de kommer i mål, ligesom der er to store pokaler i spil til hurtigste pige og dreng. Hvis man er lidt utryg ved at løbe alene, må man gerne tage en voksen med på turen.

For voksne og større børn er der fem kilometerruten, som er DAF-opmålt og derfor præcis fem kilometer. Der løbes med tidtagningschip, og der er skilte for hver kilometer. Ruten går via Pederstrupstien gennem det smukke Pederstrup.

Løbene begynder klokken 17, hvor børn og eventuelle forældre sendes afsted. Kort efter bliver stafetten skudt i gang, og klokken 18.30 tager de øvrige deltagere hul på fem kilometerruten.

Der sluttes af med præmieoverrækkelse klokken 19.30.

Man kan tilmelde sig på www.ballerup-ak.dk inden 1. september – eller på løbsdagen ved startstedet fra klokken 16.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *