Ballerup BK kom godt fra start
Fodbold I den forgangne uge var begge Ballerup BK’s Serie 4-hold i aktion, og det endte med fuldt udbytte i de to udekampe.

Det startede tirsdag, hvor Ballerup BK 1 var en tur i Værløse, som i dagens anledning havde henlagt kampen til deres stadionbane. Det var et livligt og løbestærkt mandskab, som mødte Ballerup, og ganske ufortjent får Ballerup bragt sig på 1-0 ved Jakup Myjak midt i halvlegen. Den stilling udligner Thomas Andersen dog for Værløse, da han kort før pausen sender bolden i et tomt mål.

I 2. halvleg ændrede kampbilledet sig totalt, da Ballerup endeligt fik sit spil til at fungere. Det kunne Værløse ikke modstå, og på ganske kort tid får Jakup Myjak bragt Ballerup i front på et hovedstød, som kort efter bliver fulgt op af en 3-1 scoring af Mikkel Faarup. Stillingen holdt de sidste 25 minutter, og Ballerup sætter dermed de første tre point ind på kontoen.

Lørdag var det så tid til, at Ballerup BK 2 skulle i aktion, og efter en chokstart af hjemmeholdet, Bytoften, så kunne Ballerup se sig selv være bagud med 2-0 efter blot 10 minutter. De kom dog efter det, og scorede herefter fire mål i streg, inden et rødt kort og en efterfølgende scoring på straffespark, igen bragte spænding ind i kampen.

Ballerup BK holdt dog stand, og udbyggede endnu en gang føringen, inden Bytoften igen reducerede, denne gang til slutresultatet 5-4 i en målrig og spændende kamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *