Ballerup BK fik point i topopgør
Ballerup-BK-2.jpg
Herrerne fra Ballerup BK fik uafgjort, men fører nu rækken foran Ølstykke. Foto: Privatfoto
fodbold Lørdag eftermiddag var Ballerup BK en tur i Ølstykke for at møde ØB90, som inden dagens dyst toppede rækken. Hjemmeholdet kom med en fysisk og direkte spillestil, og masser af kvalitet over hele linjen.

Alligevel kom Ballerup kom foran midt i 1. halvleg på et straffespark, begået mod og scoret af, Jacob Harris. ØB90 udlignede dog ti minutter senere, ligeledes på et i øvrigt tvivlsomt straffespark ved Frederik Madsen.

Det var startskuddet til en rodet sidste time af kampen, med masser af mystiske kendelser, spilstop, brokkerier og usammenhængende spil fra begge sider.

Begge hold kunne derfor efter 90 minutter give hinanden hånden, og acceptere pointdelingen i en lige kamp.

Kampens spiller blev en storspillende, Thomas Lydolph, og Ballerup BK fører i skrivende stund rækken foran netop ØB90. Ballerup BK 2 var ligeledes i kamp, og hentede en sikker sejr på 5-2 ude over Lyngby.

I torsdags var Ballerups 8-mands hold i række 1, og de sejrede ligeledes sikkert med 6-1 over Virum-Sorgenfri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *