Åbent hus i Hønsebyen
høns-copy.jpg
Der er fjerkræ i alle former og farver i Hønsebyen i Skovlunde. Kom og kig på alle dyrene og vær med i sjove konkurrencer, når der er ’åbent hus’ på lørdag den 20. august klokken 13 til 16.
fjerkræ I Skovlunde ligger Hønsebyen - et yndet udflugtsmål for både familier, institutioner og beboere i området. På lørdag er der åbent hus.

Igen i år inviterer de glade hønsefolk i Hønsebyen i Skovlunde til åbent hus arrangement, hvor alle med interesse for fjerkræ – det være sig høns, duer, parakitter, kalkuner med mere – er velkomne til nogle timers hygge i Harrestrup Ådals skønne område.

I løbet af dagen vil der ligeledes være mulighed for at satse lidt på den altid spændingsfyldte hønseskidningskonkurrence eller de hurtigt flyvende duer i et kapløb fra Måløv til Skovlunde. Dertil mulighed for at deltage i en gang ballonskydning med præmier til følge.

Forfriskninger til gane og mave kan naturligvis også købes så længe lager haves af friske råvarer. Alle er velkomne lørdag den 20. august mellem klokken 13 og 16 på Ejbyvej 111, 2740 Skovlunde. Arrangør er Fjerkræsforeningen af 1982.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *