4-1 sejr til LSF i sæsonåbner
LSF-kamp-copy-1.jpg
fodbold Efter en kort optakt så var det endelig tid for LSF til at spille om point på hjemmebanen, Sydbank Arena – og hvilken start.

Holdet vidste, at modstanderen Avedøre var et svært hold at spille mod, og i de første 20 minutter var LSF helt væk, hvilket kostede en scoring i det 7. minut.

Men langsomt kom tingene til at fungerer og i det 20. minut kom der balance i stillingen. Et godt opspil og et frispark uden for feltet resulterede i at Morten Larsen sparkede bolden i målet via tværribben.

Mod slutningen af halvlegen sad LSF godt på spillet – og det gav pote. Bolden blev fra de bagerste rækker spillet frem til Morten Larsen, der drev bolden frem. Den blev spillet på tværs til Marc Lind, der køligt lod backen rutsje forbi og helt alene med målmanden lagde den i det lange hjørne.

Anden halvleg startede lidt langsomt. Avedøre kom lidt længere frem, men der skete ikke rigtig noget, så langsomt fik Smørumdrengene sat sig på spillet igen.

Forløsningen kom i det 72. minut da Morten Larsen fik chancen fra straffesparkspletten og sparkede den ind til en 3-1 føring.

I det 86. minut blev kampen endeligt lukket. Morten Larsen sparkede et hjørnespark og helt udefra straffesparkspletten fik den tilbagevendte Mathias Bendix hovedet på og så stod det 4-1.

En god start for LSF – og forhåbentlig varsler det masser af point i de efterfølgende kampe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *