13 minutter fra sensationen
BSF-Fortuna-BSF-copy.jpg
Det var lige ved og næsten for BSF, da de søndag var på besøg hos Fortuna Hjørring, der dog endte med at trække det længste strå og slå BSF 2-1. Foto: Privatfoto
Fodbold BSF fodboldkvinder, der spiller i landets bedste række, har fået noget nær en drømmestart på sæsonen, og søndag var det lige ved og næsten, da holdet i det nordjyske leverede en fantastisk indsats mod de danske mestre fra Fortuna Hjørring.

Kampen blev en lige og meget tæt affære, og med lidt held kunne det unge BSF mandskab have rejst hjem fra Hjørring med det ene point, men Fortuna fik scoret i slutningen af opgøret og hentede dermed den forventede sejr mod BSF.

BSF’s unge spillere pressede hårdt på hjemmeholdet fra start, men Fortuna er et klassemandskab og skal ikke have mange muligheder foran mål, før det kan gå galt. Desværre skete det også i dette opgør, da BSF bliver fanget i en omstilling i det 26. minut og Fortuna bragte sig foran 1-0.

I det 43. minut blev en af dagens bedste BSF-spiller Agnete Nielsen nedlagt i feltet og trods dommeren stod godt placeret forblev fløjten tavs og BSF måtte gå til pausen – bagud med 1-0 efter en flot 1.halvleg med mange gode momenter i både spil og indstilling.

I anden halvleg kom hjemmeholdet længere frem på banen, men et stærkt arbejdende BSF mandskab stod godt på banen og bevarede roen, så de fik arbejdet sig godt tilbage i opgøret. BSF’s omstillinger var både farlige og direkte, og efter et flot forarbejde i højre side lagde Agnete Nielsen bolden tæt ind under mål, hvor Tanya Arngrimsen kom først på bolden og udlignede til 1-1 i det 73. minut.

Sensationen lurede de næste minutter, men desværre for BSF fik Fortuna bragt sig foran 2-1 på et flot hovedstød blot fem minutter senere og denne scoring blev kampens sidste og dermed en 2-1 sejr til de danske mester og pokalvindere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *