Vind billetter til ’Dirch’ i Tivoli
Dirch-en-musikalsk-komedie-2-copy.jpg
Andreas Bo spiller Dirch Passer i forestillingen ’Dirch’, og han bakkes op af et stærkt, stjernespækket hold på scenen i Glassalen i Tivoli. Foto: PR-foto
Komedie Ballerup Bladet har fået fingre i 2 x 2 billetter til den musikalske komedie ’Dirch’, som spiller i Glassalen i Tivoli

En af landets mest folkekære komikere nogensinde, Dirch Passer, ville være fyldt 90 år i år. Det fejres med en stor, festlig, musikalsk komedie om manden, legenden og den komiske tornado.

Forestillingen, der har fået navne ’Dirch’, skal ud på en større danmarksturné. Men den lægger ud i Glassalen i Tivoli den 18. august, og vi har været så heldige at få fat i fire billetter til forestillingen fredag den 19. august – og dem sætter vi nu på højkant.

Baseret på filmen

Thomas Langkjær Entertainment og Live Nation – i samarbejde med Black Box Theatre i Holstebro – står bag produktionen, og de har efter aftale med Nordisk Film erhvervet rettighederne til at anvende forlægget til succesfilmen ’Dirch’ fra 2011.

Dirch bliver en musikalsk komedie med levende orkester, Lommer-piger på scenen og en guldgrube af sange, monologer og sketches, som nogle af tidens bedste revyforfattere skrev specielt til Dirch Passer. Publikum kan blandt andet glæde sig til at genopleve ti af de største revy-klassikere som ’Tømmerflåden’, ’Hoppegyngen’ og ’Jeg må ikke lege med de store drenge’.

Men som i filmen vil forestillingen Dirch også bære dramaet i sig og tegne et nuanceret portræt af et menneske, som på den ene side var et komisk geni og den fuldendte klovn, men på den anden side kæmpede med magtfulde dæmoner i skikkelse af sceneskræk og et stort alkoholmisbrug.

Stærkt hold

De to bærende hovedroller spilles af Andreas Bo i titelrollen som Dirch Passer og Troels Lyby som makkeren Kjeld Petersen.

Derudover er der et særdeles stærkt hold rundt om de to, som blandt andre tæller Robert Hansen, der både spiller Preben Kaas og Ove Sprogøe. Carsten Bang i rollen som revykongen Stig Lommer, Kaya Brüel som spiller både Daimi og Sigrid Horne-Rasmussen. Mathilde Norholt kan ses som Judy Gringer, og endelig springer Sys Bjerre ud i teaterfaget som såvel Gitte Hænning og forestillingens sangerinde.

Det skal du gøre for at være med:

Vi udlodder 2 x 2 billetter til ’Dirch’ i Glassalen i Tivoli fredag den 19. august klokken 19.45 (billetten er inkl. adgang til Tivoli)

For at deltage i konkurrencen om billetterne skal du svare rigtigt på spørgsmålet: Hvilket år døde Dirch Passer?

Send dit svar samt navn og adresse på mail til: red@ballerupbladet.dk.

Sidste frist for at deltage i konkurrencen er mandag den 18. juli klokken 9. Vinderne får direkte besked på mail og skal efterfølgende selv hente billetterne her på redaktionen i Ballerup.

1 kommentar om “Vind billetter til ’Dirch’ i Tivoli”

  1. 1980 – 3 Septemper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *