Seniorrådet glæder sig over værdighedspolitikken
Debat Mandag den 20. juni overværede Birte Passer og jeg mødet i kommunalbestyrelsen. Som repræsentanter for Seniorrådet havde vi især opmærksomheden rettet på værdighedspolitikken, og handleplaner for plejecentre.

Værdighedspolitikken har været gennem en lang og god proces, diverse involverede udvalg og personer har været inviteret til workshop på rådhuset med mange relevante høringssvar til følge. Værdighedspolitikken blev vedtaget i enighed, fulgt af mange positive bemærkninger.

Utilfredsstillende synsrapporter fra flere plejecentrene har resulteret i nogle handleplaner, der skal forbedre forholdene. Vi konstaterer med tilfredshed at flere af Seniorrådets forslag var imødekommet og implementeret, for eksempel med opgradering af faglighed, lederansvar, samt mad og måltid, med efteruddannelse og nyansættelser.

Handleplanerne blev vedtaget og nu henstår der, at borgerne i praksis vil kunne mærke disse tiltag. Seniorrådet vil nøje følge udviklingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *