Så er det atter festivaltid
kræmmerfest-17-2015.jpg
Ballerup Kræmmerfestival kommer igen til Harrestrup Ådal i den kommende weekend. Det bliver tre festlige dage med musik, fest og en god handel. Foto: Arkivfoto
Kræmmerfest En af de helt store lokale attraktioner er på trapperne. Det er naturligvis Ballerup Kræmmerfestival, som fra i dag fredag, lørdag og søndag igen vil fylde festivalpladsen i Harrestrup Ådal.

Endnu engang er der gjortklar til et brag af en fest med musik, mad, kræmmerboder og sjov for alle aldre. Man vi naturligvis kunne spise en masse god mad i boderne og suse af sted i forlystelserne i Kim Larsens tivoli på pladsen.

Men dertil kommer en række både traditionelle aktiviteter og selvfølgelig en masse god musik og gode tilbud på kræmmermarkedet.

Der vil naturligvis være den traditionelle damefrokost, men i år skal også mændene have deres egen herrefrokost. Pjerrot kommer forbi og holder kræmmergidstjeneste og så er der selvfølgelig en masse musik til enhver smag.

Kræmmerfestivalen har sat den irske musik på programmet, hvor man kan opleve den irske lyd i det irske telt i løbet af de tre festlige dage.

Hovednavnene vil desuden bestå af Rubber Band, Johann, Black Dylan, Hvide Løgne og Dansseorkestret, der alle vil sørge for den musikalske live-tyngde.

Og når de mange bands er gået hjem, så tager en række DJ’s over i diksoteksteltet og pumper de tunge basrytmer ud til fest i natten og gør afslutningen på fredagen og lørdagen til en både sjov og vild fest.

Dertil kommer, at man under hele festivalen kan slentre roligt gennem både mange kræmmerboder og finde gode tilbud på ting, som man pludselig ikke kan undvære.
Convoy Buddy CB Truckers Club dukker også op med de store lastbiler og udstiller 60 af de flotteste biler.

Alt i alt er der masser af muligheder for at få en fed sommerfest fra fredag den 22. juli, hvor det hele sættes i gang klokken 10, hvor Ballerup først lader festen og hyggen slippe søndag eftermiddag klokken 16.

Man kan se mere på www.kraemmerfestival.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *