Ros til Venstrepolitikerne
debat Selvom partiet Venstre ikke ligefrem er min kop te, skal lokalpolitikerne have ros for deres afvisning i Økonomiudvalget af regeringens statslige boligpulje. (BB, uge 28) Pengene er øremærkede tilskud til almene boliger for blandt andet flygtninge. De lokale venstrepolitikere har ret i, at kommunen har rigeligt med almene boliger i forhold til private boliger, og […]

Selvom partiet Venstre ikke ligefrem er min kop te, skal lokalpolitikerne have ros for deres afvisning i Økonomiudvalget af regeringens statslige boligpulje. (BB, uge 28) Pengene er øremærkede tilskud til almene boliger for blandt andet flygtninge.

De lokale venstrepolitikere har ret i, at kommunen har rigeligt med almene boliger i forhold til private boliger, og ingen kan vel være interesseret i de sociale og kriminelle forhold den øgede tilstrømning af asylsøgende erfaringsmæssigt medfører – spørg blot Malmø og andre svenske byer.

Og boliger alene gør det jo ikke. I en tid, hvor der er forholdsmæssigt mange ledige, vil det blive særdeles vanskeligt at skaffe arbejdspladser til ukvalificerede, udenlandske arbejdssøgende.

Øget tilstrømning af flygtninge og andre indvandrere vil uvægerligt blive en byrde for kommunen.

1 kommentar om “Ros til Venstrepolitikerne”

  1. Jørgen flyr siger:

    Det er ganske vist – noget generaliserende konspirationsteori uden hold i virkeligheden. Hvad i alverden bilder manden sig ind at fremmane fjendebilleder af vores flygtninge på et sløset og tilfældigt grundlag. Du skulle skamme dig Finn Eriksson at henvise til det mest primitive i mennesket “frygt” – hvorfor ikke 5age udgangspunkt i de flygtninge som Balerup har modtaget og forvente dig noget positivt. For her et masser af gode historie fra blandt andet venligboerne i Balerup, som har se personlige kontakter. Du er med dine negative billeder medvirkende til at skabe modstand mod integrationen, og gør det sværere for alle, er det ikke dit egentlige formål at fremme nogle selvopfyldende profetier. Når Danmark smide bomber of øger krigsindsats i udlandet, et det med til at skabe flygtninge. Nu har du fået smidt dine bomber i form af et læserbrev, det må så være din flugt fra virkeligheden.
    Og hvor ærgerligt at Venstre som krigsførende parti ikke ville med til at tage ansvar og sørge for at flygtningene kan få noget ordrnentligt og billigt at bo i, nu hvor de skal yde bod til DFs umenneskelige racisme med nedsatte ydelser. Det handler ikke om almennyttige eller private boliger – det handler om anstændighed. Desværre forhindrer Venstres budgetbinding af Socialdemokratiet dette. DF politik har bredt sig. Vi er mange der beklager at det er kommet så vidt, og at Danmarks rænome er trukket ned i sølet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *