Ny belysning og renovering af fortove i pigekvarteret
Debat Med henvisning til overskriften kan man kun være tilfreds, når kommunen beslutter sig for at opsætte ny belysning og samtidig renoverer fortovene, men nu da arbejdet så småt begynder at nærme sig en afslutning, må jeg konstatere, at jeg i den grad mangler koordinering og planlægning af hele projektet.

Det startede med, at vi var en af flere parceller, der modtog et varslet påbud om at klippe hækken ind til skel, fordi der skulle graves inde ved hækken, og den inderst række fliser skulle tages op.

Efterfølgende viste det sig, at det var den yderste række fliser man tog op for at grave og nedlægge kabel.

For os der fulgte påbuddet, var det spildt arbejde at klippe hækken så langt ind med risiko for skade på en efterhånden gammel hæk. Det havde ikke været nødvendigt, og jeg kalder det manglende koordinering.

I øvrigt har jeg dårligt tal på alle de gange vores fortov har været gravet op, og det havde sikkert været billigere og nemmere, at få ny belysning samtidig med, at Dong for nogle år siden gravede deres kabler ned.

For et par år siden fik vi endelig asfalteret kvarterets veje, som var i en elendig forfatning. Det var tiltrængt, og vi glædede os over et vejnet, der så noget pænere ud og var til at køre på, selvom jeg personlig er ked af den form for belægning vi fik.

Dette arbejde skulle man nok have ventet med indtil det igangværende arbejde var overstået, for den nye belægning er flere steder blevet mærket af de store og tunge entreprenørmaskiner, der er rykket ind i området for at etablere belysning og renovering af fortove, ligesom adskillige container er blevet placeret rundt omkring. Alt i alt en belastning af vores veje, og også manglende planlægning, som jeg opfatter det.

Kommunen har besluttet sig for at højne kvarterets niveau med renovering af fortovene, og det er både påkrævet og glædeligt. Derfor kan jeg ikke forstå, at kun visse veje og strækninger får nye fliser og kantsten. Man har vurderet, at der er forskel på fortovenes standard, men jeg kan da konstatere, at behovet er og har været det samme i hele kvarteret i mange år, og jeg kan ikke forstå, at man laver lappeløsninger, der netop nu i højere grad vil udstille forskellen i fortovenes standard, og som man snart skal se at få udlignet. Det kalder jeg også manglende planlægning.

Jeg har følgende spørgsmål til kommunen: Skal resten af pigekvarteret have nye fortove næste år, eller hvad er planen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *