Lastbil pløjede gennem autoværnet
ulykke-motorring-4-01072016.jpg
Autoværnet var fuldstændig krøllet sammen efter mødet med den tonstunge lastbil. Foto: Mathias Øgendal
ulykke Det skabte store problemer for morgentrafikken i Ballerup, da en lastbil af ukendte årsager kørte gennem autoværnet på Motorring 4 ved frakørsel 1 Ballerup C her til morgen.

Det er mere reglen end undtagelse at holde i kø, når Motorring 4 bliver til Ring 4 ved Ballerup. Men her til morgen var trafikken endnu mere håbløs end normalt.

Omkring klokken 7.15 bragede en lastbil af ukendte årsager gennem autoværnet på vejen og holdt på tværs og blokerede trafikken i begge retninger. Til at begynde med var vejen helt spærret i sydgående retning ved afkørsel 1 Ballerup C, mens det ene spor stadig var åbent i nordgående retning.

Men politi og beredskab var hurtigt på pletten og fik ryddet op, så morgentrafikken kunne snegle sig videre, og kort før klokken 9 kunne Vejdirektoratet melde, at trafikken nu igen kørte uden problemer.

Vi har uden held forsøgt at få en kommentar fra Vestegnens Politi, og kan derfor ikke på nuværende tidspunkt fortælle mere om, hvad der forårsagede ulykken.

1 kommentar om “Lastbil pløjede gennem autoværnet”

  1. Ulla Hansen siger:

    Ukendte årsager? Erhvervschauffør? Mit gæt: Mobil/SMS som sædvanen er med de idioter, der ikke forstår ansvaret for at få overdraget disse køretøjer.

    Mit håb er, at Politiet snart tør fortælle hver gang, et uheld kan henføres til utilstrækkelig opmærksomhed ud ad ruderne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *