Kom og byg kuglebane
Workshop Hvis man har børn, der kan lide at bygge, opfinde og være kreative, så er Ballerup Bibliotek det helt rette sted at befinde sig i uge 28. Her inviterer biblioteket nemlig alle ferieramte børn og deres forældre til at være med til at bygge Danmarks længste kuglebane.

Billedkunstner Anders Benmouyal styrer slagets gang, og han vil sætte både børn og forældre i sving med at hamre, save, male, designe, konstruere og programmere til den helt store guldmedalje. Kuglebanen skal nemlig ikke bare være lang – den skal også være fyldt med skøre indfald og blinkende lys, så der er brug for alle slags færdigheder og gode idéer.

Der bliver arbejdet på kuglebanen hver dag i perioden 11.-17. juli fra klokken 10 til 16.30. Man kan være med en eller flere dage, som man har lyst. Billetter til de enkelte dage købes på bib.ballerup.dk eller på biblioteket – gerne i god tid, da der er begrænsede pladser.

Den vejledende aldersgrænse for deltagende børn er fra seks år og opefter. Det er vigtigt, at alle børn ledsages af en voksen, som kan give en hjælpende hånd undervejs. Man må også gerne medbringe sit yndlingsværktøj, hvis man har sådan noget.

Har man mere lyst til bare at kigge på, er man også meget velkommen til at lægge vejen forbi Ballerup Bibliotek i løbet af ugen og opleve, hvordan byggeriet skrider frem.

Den færdige kuglebane vil blive udstillet på biblioteket resten af sommeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *