Jeg tror ikke, at jagtfalke jager mågerne væk
Debat Jeg læste i Ballerup bladet i uge 26 om Flemming og hans jagtfalke havde jaget næsten alle mågerne væk fra området i Hede-Magleparken.

Det vil jeg mene er en stor ære og tage, jeg tror ikke mågerne ved det. Jeg har set ham og hans falke, når de flyver her. Alle de måger der er i nærheden samles og dykker ned over falken og laver en pokkers larm, indtil han er væk igen og de falder lidt til ro.

Vi har regelmæssigt vilde rovfugle, der overflyver området her, de har da ikke jaget mågerne væk. De bliver også angrebet af mågerne, til de er væk, så jeg tror ikke det jager nogle måger væk, fordi der kommer en jagtfalk flyvende.

Men jeg syntes, der har været en lille forbedring med mågernes larm efter at rederne bliver taget ned regelmæssigt, så har de da i det mindste ikke deres reder og unger, de skal beskytte.

Håber at Baldersbo fortsætter med dette også de kommende år, så kommer der forhåbentlig ikke flere måger til, så natteroen atter kan falde over Hede-Magleparken.

Sidder lige og skriver dette med en mågekoncert i baggrunden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *