Hvad er strategien?
debat I Ballerup Bladet den 19. juli efterlyser Kåre Harder Olesen (KHO) en klar boligpolitik I Ballerup Kommune.

Egentlig fremgår det ret tydeligt af indlægget i samme nummer af 1. viceborgmester Lolan Ottesen, hvad kommunens boligpolitik er, men det er åbenbart ikke nok for KHO, som hævder, at Venstre har en boligpolitisk strategi.

Desværre får vi ikke at vide, hvad den går ud på, bortset fra et ønske om »en bedre balance mellem alment og privat byggeri«.

Vil KHO ikke oplyse os om, hvad denne strategi nærmere går ud på, og om den løser de problemer, som Lolan Ottesen beskriver: En efterspørgsel efter »boliger til unge, som flytter hjemmefra, til voksne, som bliver skilt, til seniorer, som vil flytte fra deres villa til en mindre lejlighed, til nye Ballerup’er/flygtninge, som ikke har råd til at købe egen bolig.«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *