En igangsætter har forladt os
mindeord Per Zafnes, der igennem 11 år har være ansat som Aktivitetskoordinator i Vængerne, er ikke længere i blandt os efter lang tid med sygdom.

Det var med stor sorg, at vi fik information om, at Per Zafnes ikke var iblandt os længere. Efter et langt sygdomsforløb måtte han give op.

Per har igennem cirka 11 år arbejdet som Aktivitetskoordinator i Fællesskabet i Vængerne. Han var en stor igangsætter, der formåede at få folk med sig, hvilket også betød at der blev startet mange arrangementer i Vængerne. Han lyttede altid til beboerne og de frivillige for at være nyskabende og følge med tiden, samtidig med at han kunne sige stop når det var nødvendigt.

Per var god til at skabe idéer også hos de frivillige, og var frøet først sået, så arbejdede Per videre med idéen. Intet var for småt og intet for stort.

Samtidig var Per også mand for at tale med beboerne og hjælpe dem, hvis de havde brug for det. Per var beboernes mand – han talte altid beboernes sag. Per gjorde intet for egen vindings skyld han tænkte på beboerne.

Et stort tab for både Vængerne, beboerne og hele Ballerup Kommune, at Per ikke længere er der til at sætte boligsociale emner på dagsordenen.

Han havde altid mennesket for øje og gik ind i folk med træsko på som man siger. Per favnede mange slags mennesker og kunne tale med alle – store som små – det havde ingen som helst betydning for Per hvem du var og hvad du var.

Vores tanker går til hans kone, børn og børnebørn som han efterlader sig. Per vil blive savnet og mindet i lang tid fremover.

Æret være hans minde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *