De gamle kan endnu
Fodbold Skovlunde Oldboys & Girls herresenior hold i Mesterrækken for 8-mands fodbold kan efter weekenden finale stævne i Borup kalde sig dobbelt mester i den bedste række under SBU.

Modstanderen var BK Friheden og da begge hold var vinderne af deres respektive rækker, så var der lagt op til en god gang fodbold.

SIF Oldboys/Girls startede ikke kampen særlig godt, hvilket gjorde at BK Friheden fik chancerne til at kunne bringe sig foran og dette skete også.

Målet vækkede Skovlunde-spillerne og herefter gik det stærkt. Der blev hurtigt udlignet til 1-1 på et hovedstødsmål og SIF Oldboys/Girls styrede totalt kampen nu. Der blev skabt mange chancer og holdet kunne gå til pause med en føring på 3-1. Efter pausen stod der SIF Oldboys/Girls på det hele..

Det ene gode opspil efter det andet blev produceret og efter 20 minutters spil i anden halvleg stod det hele 8-1.

BK Friheden var simpelthen blev kørt midt over og kunne intet stille op mod et velspillende SIF Oldboys/Girls hold som kun tillod BK Friheden at være statister. Kort før tid reducerede BK Friheden til 8-2, hvorefter SIF Oldboys/Girls gjorde det til kampens slutresultat 9-2.

En flot kamp og en god afslutning på sæsonen for SIF Oldboys/Girls, der med sejren kan kalde sig for vinder af »The Double« da man vandt pokalen i forrige weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *