Café for kræftramte
frivillige Tirsdag i lige uger er det muligt at komme til åben café for kræftramte og pårørende på Ballerup Bibliotek fra klokken 16 til 18.

I caféen vil der være frivillige fra lokalforeningen, som har Kræftens Bekæmpelses obligatoriske basisuddannelse i sorg- og krisehåndtering. Alle er velkomne til en uforpligtende snak, og der er altid kaffe på kanden.

Tre gange om året inviterer Kræftens Bekæmpelse Ballerup også til en gåtur rundt i kommunen under navnet Walk & Talk. Deltagerne mødes ved starten af ruten og går cirka en times tid for derefter at afslutte et sted, hvor der er mulighed for at købe en kop kaffe eller te samt få en uforpligtende snak med de andre deltagere og de frivillige fra lokalforeningen.

Alle turene vil blive annonceret i kalenderen på hjemmesiden www.kbballerup.dk med nærmere information om tid og sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *