Bedre boligbalance 2
debat Med jævne mellemrum dukker debatten op om Ballerup Kommunes boligsammensætning. Og her midt i agurketiden er debatten fremme igen.

Endnu engang er Socialdemokratiet fremme med ønsket om at opføre flere almene boliger i Ballerup. Denne gang fremkommer ønsket i forlængelse af diskussionen om manglende tilskud fra en statslig pulje til opførelse af små almene boliger.

Således mener Lolan Ottesen, at vi har en god balance mellem almene og private boliger i Ballerup og at der er behov for mindre og billigere almene boliger bland andet for at sikre boliger til borgere på overførselsindkomster og nye flygtninge.

Vi kan på den baggrund kun gentage det standpunkt, som vi flere gange tidligere har fremført, når denne debat har været oppe.

Det er Det Konservative Folkeparti i Ballerups opfattelse, at vi i Ballerup Kommune har rigeligt med almene boliger og flere af disse passer ikke til en moderne families behov. Vi så gerne, at der kom flere familievenlige boliger ved blandt andet sammenlægning af små lejligheder til større.

Opførelse af flere små almene boliger vil være en gentagelse af fortidens synder, da det er med til at forstærke den strukturelle og økonomiske ubalance, som medfører en udhuling af kommunens økonomi og nye besparelser år efter år. Det er tid til at tænke anderledes og skabe en økonomisk bæredygtig kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *