Vind billetter og film
Now-You-Se-Me-copy.jpg
I ’Now You See Me 2’ er Rytterne tilbage med deres mest vanskelige og utrolige kup nogensinde. Foto: Jay Maidment
konkurrence Filmen ’Now You See Me 2’ har netop ramt biograferne. Vi udlodder billetter til filmen samt etteren på dvd.

Efter successen med ’Now You See Me’ kommer nu efterfølgeren ’Now You See Me 2’, som kan ses i biograferne landet over i disse uger.

De fire Ryttere er tilbage. Et år efter deres spektakulære kup har de lavet en forrygende da capo forestilling, der får deres hidtidige forestillinger til at virke som barneleg.

Sammen med deres mentor, FBI agenten Dylan Rhodes, planlægger Rytterne, J. Daniel Atlas, Merritt McKinney, Jack Wilder og deres seneste medlem, Lula, en ny og meget chokerende optræden, hvor de vil afsløre den korrupte og kriminelle mobilmagnat, Owen Case, med en uforglemmelig forestilling.

Men planen går fuldkommen galt og kaster alle fem ud i en vild flugt fra FBI, der ender i Macao på den anden side af kloden. Her får de et tilbud, de ikke kan sige nej til, af den velhavende computernørd, Walter Mabry, som alle troede var død. De skal stjæle verdens mest avancerede computerchip til ham, men det går hurtigt op for Rytterne, at der ligger langt farligere motiver bag den djævelske plan, der skal sikre, at det bliver deres sidste show på denne jord.

Deltag i konkurrencen

Ballerup Bladet har været så heldige at få fingre i både biografbilletter til ’Now You See Me 2’, merchandise-spillekort samt ’Now You See Me’ på dvd, så man lige kan nå at hoppe med på vognen, hvis man ikke allerede har set den.

Vi udlodder præmierne i fem pakker, der hver indeholder en dvd-film, et sæt spillekort og to biografbilletter. Billetterne kan bruges i en valgfri biograf frem til 29. juli i år.

For at deltage i konkurrencen skal man svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvem ses i rollen som Merritt McKinney?

Send dit svar samt navn og adresse på mail til vind@ballerupbladet.dk. Sidste frist for at deltage i konkurrencen er fredag den 8. juli klokken 12. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv afhente filmen på redaktionen i Ballerup.