Stor triumf for BSF’s U14-drenge
BSF-U14-copy.jpg
BSF’s U14-drenge vandt deres række og rykker efter sommerferien op i en endnu højere eliterække. Foto: Privatfoto
Fodbold BSFs U14-drenge, årgang 2002, vandt i weekenden elite øst 2 rækken efter en flot sæson, hvor de efter en blandet start er kommet ind i en stime med lutter gode resultater – der altså førte til førstepladsen i sidste ende.

Det hele var på spil i kampen mod Greve. Med en sejr ville Greve nemlig gå forbi BSF og vinde rækken, mens uafgjort og sejr til BSF ville give de rødklædte drenge titlen som vindere af eliterækken i foråret 2016.

Det blev en kamp med nerve, intensitet og stor spænding. BSF kom foran både 1-0 og 2-1, men Greve kom tilbage hver gang, og med udligning til 2-2 blev det en afslutning, hvor et mål kunne afgøre det hele.

BSF holdt dog stand, og jublen kunne bryde løs – og det gjorde den. En flok enormt glade spillere og trænere sang og jublede igennem over den flotte præstation, som har krævet sin mand dette forår, der har været et hårdt et af slagsen.

Det hårde arbejde gav dog altså pote, og nu kan drengene gå på en meget fortjent sommerferie. Efter ferien venter nye udfordringer, da DBU har placeret dem i en højere eliterække, hvor man skal møde store klubber som AB, B93, BK Frem og HB Køge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *