Stor succes med mikrohold
Ledøje-Smørum-Tennis.jpg
Med 22 børn i aldersgruppen ’mikroer’ kræves der lidt planlægning og tålmodighed, men alle klubbens trænere hjælper til for at give børnene en god oplevelse. Foto: Privatfoto
Tennis Sidste år startede ungdomstræner Frederik Hausner Petersen et tennishold for de mindste i Ledøje-Smørum Tennisklub – her var holdet målrettet børn i alderen fire til syv år.

I dag, lidt over et år senere, har holdet udviklet sig til et stort ’mikrohold’ med spillere i alderen fire til otte år, og klubben har derfor valgt at oprette et U8-hold for de ældste på mikroholdet, mens de mindste fortsat går under betegnelsen ’mikroer’.

Derudover havde klubben i slutningen af maj en spiller fra U8-holdet, der deltog i sit første stævne. Her endte han på en flot tredjeplads i sin række med blot fem point fra at hive sølv med hjem, og en anden spiller skal deltage i stævne i slutningen af juni.

Ud over den faste træning bliver der også arrangeret aktiviteter kun for U8-holdet samt mikrospillerne. Senest i weekenden den 19. juni, hvor der blev holdt en mikrotennisskole. På denne deltog hele 18 børn, og de var med i 2,5 timers træning og hygge. Til sidst skulle de spille tennishockey og prøve at slå deres trænere – det lykkedes, så de vandt alle en is.

Klubbens øvrige hold oplever også stor tilgang med fyldte hold – og fuldt booket tenniscamp i sommerferien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *